Snabb kundsupport: info@partypieces.se

  •   1-5 vardagars leverans 
  •   Fri frakt över 1000:-
Moms visas:

Inredningsartiklar online från Party Pieces

Söker du inredningsartiklar för kök, badrum, vardagsrum eller sovrum? Behöver du hjälp med barnrumsinredning? Här finns ett stort utbud av både smått och stort vad gäller inredningsprodukter, som hjälper dig att skapa den perfekta helhetsupplevelsen för alla sinnen. Hitta vackra inredningsdetaljer för olika stilar och smaker här hos oss.

Sorterat efter rum

Vi vill gärna göra det enkelt för våra besökare här i webbshopen. Därför har vi valt att sortera kategorin inredning efter rum, men även efter populära produkter. I menyn hittar du belysning, köket, inredning för barnrum, skyltar, kuddar och saker till badrummet med mera. Här finns även de roliga Norsu, elefanter i form av nyckelring och sparbössa.

Inredning för barnrummet - bli inspirerad

Skapa en sagolik atmosfär i ditt barns rum med fina lampor. Här finns elefant, svan och dinosaurier. Missa inte bokstavstavstavlorna - perfekta för att ditt barn ska kunna leka och lära samtidigt. Här finns även snöglober, kuddar, girlanger, posters och vimplar. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment för dig som ska inreda ett barnrum!

Inredningsartiklar i form av skyltar

Under skyltar och dekaler finns kreativa lösningar för att göra ditt hem mer unikt i din stil. De smarta tavelskyltarna är både smarta och snygga. Du kan själv skriva vad du vill på dem. Bland inredningsskyltar finns även stafflier, stolsskyltar och LED-skyltar. Flera av skyltarna kommer från Mr & Mrs, som är ett av de populära varumärken som vi säljer här på Party Pieces.

Kolla gärna övrigt utbud

Vi har mycket mer här i butiken utöver våra inredningsprodukter. För dig som söker något kul till festen har vi roliga saker för olika teman, oavsett om det är en maskerad, bröllopsfest eller 80-talsfest som ska ordnas. Om du gillar hur vi sorterat här under inredning, kommer du nog att gilla tänket även för övriga kategorier. Vår ambition är att erbjuda produkter för både den som vet vad hen vill ha, och den som söker inspiration.

 

Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: