Snabb kundsupport: info@partypieces.se

  •   1-5 vardagars leverans 
  •   Fri frakt över 1000:-
Moms visas:

Festteman, Partyartiklar & Presenter Online från Party Pieces

Party Pieces AB är en webbshop som säljer festartiklar online. Här kan du hitta gott om roliga prylar till fester, kalas och roliga tillställningar och speciella tillfällen i livet. Vår webbutik är sorterad så att du enkelt ska hitta rätt. Uppdelningen efter teman är inte bara till för att göra det lätt att hitta, utan även för att inspirera dig som ska anordna fest, barnkalas, grillfest eller något annat kul. Klicka här för bli inspirerad av våra olika teman.

Vilka olika festteman finns det?

Planerar du ett barnkalas, födelsedagsfest eller vill ha tips till en babyshower? Vankas det månne sommarfest, 80-talsfest eller mellofest? Vi har skapat speciella sidor för varje tema, där du enkelt kan välja vilka partyartiklar som passar dig. För dig som söker ett speciellt färgtema har vi skapat sidor även för detta. Vi har tänkt på din upplevelse som kund, och vill göra det enkelt för dig.

Vad mer finns i butiken?

Oavsett vilket festligt tillfälle i livet som du behöver roliga prylar till, hittar du ett stort och brett utbud hos oss. Här finns presenter till honom, presenter till henne, gåvor till dop och babyshower och självklart även bröllopspresenter och studentpresenter. Bara klicka i menyn presenter och bläddra. Vi levererar till vilket firande som helst. Vi hjälper dig att skapa den perfekta festen!

Maskeradartiklar, masker och inredningsartiklar

Förutom festtillbehör och presenter för speciella tillfällen finns här roliga masker och hattar till maskeraden. Vi har även inredningsprylar som LED-skyltar, kuddar, belysning och köks- och badrumsartiklar. Så vilken är då den röda tråden här i butiken? Vi gör livet lite roligare helt enkelt!

Vill du baka något gott till festen?

När du har laddat festen med festartiklar och roliga teman - vad återstår? Baka eller laga något riktigt gott till dina gäster! Vi har gott om roliga artiklar för bakning. Hitta festliga bakformar, muffinsformar, tårtljus, cake picks och andra roliga baktillbehör. Formarna finns i roliga former, bokstäver, siffror och annat. Klicka här för att se vårt sortiment när det gäller artiklar för bakning till festen.

Snygg inslagning av presenter

Vad vore ett kalas utan snygga paket? Hos oss finns allt du behöver när det gäller inslagning. Snyggt papper, presentsnören, paketdekorationer och en hel del som glittrar. För barnkalas har vi presentpåsar och godispåsar, som kan användas till "fiskdammen" eller varför inte godisjakt. Gå in på sidan för presentinslagning här, och leta runt efter det där lilla extra för att förgylla presenten från dig.

Jag har frågor - hur gör jag?

Vi har samlat de vanligaste frågorna på en FAQ-sida, som du hittar här. Om din fråga inte finns med kan du kontakta kundtjänst. Vi strävar efter att ge dig bästa möjliga kundupplevelse och hoppas att du blir nöjd när du handlar av oss på Party Pieces. Recensera oss gärna och rekommendera oss till dina vänner. En nöjd kund är den bästa reklamen för en webbshop som vår.

Vilka kan handla av Party Pieces?

Vi säljer våra unika festtillbehör, presenter, leksaker och accessoarer både till företag och privatpersoner.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: